månadsarkiv: augusti 2015

Skolkläder v36

Först en uppmaning till er som har URVUXNA SKOLKLÄDER/DANSSKLÄDER hemma som inte används: lämna in dessa till försäljning / skänk bort – överskottet går till skolfest mm! Går även bra att lämna i receptionen (“till Föräldraföreningen” i en påse, kläderna märkta med namn, tel nr och ev pris). Vi har en låda för begagnat i klädförrådet.

Eftersom alla inte har hunnit prova/beställa kläder ännu så håller vi öppet i klädförrådet på plan 7 även nu på onsdag den 2 september kl 15 – 18. Därefter kommer beställningen att sändas iväg och beräknas levereras i slutet av september. Vi kommer sedan att hålla öppet i klädförrådet någon gång per månad (tider meddelas här på hemsidan) för komplettering och kommer då ha ett mindre lager av basplagg samt väskor o ryggsäckar till salu. Inga namntryck är dock möjliga då, kläder med namntryck behöver beställas. Namnet (förnamn) trycks på motsatta sidan av skolans logga på höger byxben / bröst om inget annat anges. Om ni vill förtydliga namntrycket så skriver ni det någonstans på beställningslappen eller mejlar oss.

BETALNING: Till BG 538-0753 minst 2 dagar före uthämtning. Går även bra att betala kontant / Swish på plats. Vi lämnar inte ut obetalda varor.

OM NI INTE HAR MÖJLIGHET ATT KOMMA NU PÅ ONSDAG finns det följande alternativ:

  1. Skicka ditt barn till oss på onsdag med förälders emailadress samt mobilnr uppskrivna på en lapp (gärna utprintad beställningslapp). Vi hjälper henne/honom att prova ut kläderna och fyller i en beställning som vi sedan skannar och mejlar till er. Om ni har något ni vill tillägga/ ändra måste ni mejla senast torsdag morgon – beställningen skickas iväg torsdag eftermiddag.
  2. Skicka in bifogad beställningslapp till <s k o l k l a d e r snabel-a g m a i l punkt c o m> med önskad beställning. Om storleken skulle bli helt fel finns det möjlighet att byta (gäller dock inte kläder med namntryck).

Om det är några frågor eller funderingar mejla oss!

Linda/ Föräldraföreningen

<s k o l k l a d e r snabel-a g m a i l punkt c o m>

Skolkläder v35

Vi har klädförrådet i hörnet av uppehållsrummet på plan 7 (dörren vid flygeln) öppet i v35:

  • Onsdag 26/8 kl. 15-17:30
  • Fredag 26/8 kl. 16-18

Om ni inte kan komma då eller har frågor; maila till s k o l k l a d e r (snabel-a) g m a i l (punkt) c o m.

Prislista skolklader aug15